StoryEditorOCM
ForumVIDEO: POJAVILA SE NOVA SNIMKA DIVLJAKA KOJI JE BMW-om SKRIVIO UŽASNU NESREĆU NA NAPLATNIM KUĆICAMA

Svjedok: "Promašio me za nekoliko centimetara"

Piše Varaždinski.hr
13. srpnja 2019. - 14:05
bmw

 

Nakon strašne prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak na naplatnim kućicama Sveta Helena, a u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe, pojavila se snimka svjedoka koji kaže da ga je upravo vozač koji je tu nesreću skrivio za samo nekoliko centimetara promašio prije same nesreće.

Prometnu nesreću izazvao je 35-godišnji vozač BMW-a Ozren M., koji je uslijed velike brzine prednjim dijelom naletio je na stražnji dio automobila Škoda mađarskih registracija. Vozač Škode je u trenutku sudara usporavao zbog zaustavljenog vozila ispred, a od siline naleta je odbačen u lijevo u smjeru istoka te je prednjim dijelom i gornjim postrojem udario na betonski zid i naplatnu postaju broj 4. Nakon toga se okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija mađarskih registracija, kojim je upravljao 32-godišnjak. Audi se kretao izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak te je metalnim dijelom udarila u automobil Ford poljskih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se kretao ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera. Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedan dječak, bile su u automobilu Škoda.

Čitatelj portala Varaždinski.hr navodi da je vozač koji je nesreću skrivio lelujao po cesti i prije toga.

- Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina, budući da nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara, rekao je čitatelj za Varaždinski.hr.

 

20. travanj 2024 02:11