StoryEditorOCM
ForumVIDEO: MLADA INFLUENCERICA POPLJUVALA VATROGASCE NA ZRĆU, NO VRATILO JOJ SE KAO BUMERANG U GLAVU

'Jao nama s ovakvom pameću! Prazna glava, a jezik dugačak!'

Piše Matej Devčić
16. srpnja 2019. - 11:42
Petra Dimić

- Tek sad su se sjetili ugasiti požar, tek sad su poslali kanader! Ovo vam je Hrvatska, samo da vidite što se ovdje događa... Znači, mi šest sati stojimo ovdje, smrzavamo se, neću vam govoriti ništa lijepo, jer ovo je katastrofa... Četiri sata smo spavali vani na hladnoći dok gori požar oko nas, u žbunju smo spavali - ovako je stanovita Petra Dimić opisala "šesterosatni požar" koji je u noći na utorak buknuo na plaži Zrće na otoku Pagu, piše Jutarnji.hr.

No njezine opaske na račun hrvatskih gasitelja očito nikome nisu bile smiješne, a najmanje samim vatrogascima, koji su cijelu noć, po buri, davali sve od sebe kako bi vatrenu stihiju stavili pod kontrolu.

Petrin video odmah se proširio društvenim mrežama, podijelili su ga i vatrogasci, ali ne u potpunosti jer, kažu, "ima toga još, ali gadljivo je za slušati".

- Nekad je bolje i mučati, nego svašta govoriti - kratko su poručili autorici, koja se na svom Instagramu hvali sljedećim životnim postignućima - YouTuberica, beauty influencerica godine 2019. i autorica knjige "Buntovnica, ljubavnica, diva".

 

VEZANE VIJESTI

- Inteligencija naprosto pršti iz te cure, sustav obrazovanja nam je za 10! Da imalo misli glavom, znala bi da kanaderi ne mogu letjeti zbog vjetra. Jao nama s ovakvom pameću! Prazna glava, a jezik dugačak - samo su neki od bijesnih komentara upućenih mladoj wannabe influencerici.

A sudeći po njezinim fotografijama, Petra Dimić (19) velika je ljubiteljica mode, umjetnih noktiju i trepavica, a iako je mlada, ne zazire ni od estetskih korekcija. Tako je na Instagramu svojedobno priznala kako je povećala usne jer je, objasnila je, "imala kompleks zbog opuštenosti i nejednakosti gornje usnice".

- Napokon sam zadovoljna i riješena kompleksa koji me godinama mučio - izjavila je tad djevojka koja je u utorak nepromišljenim izjavama itekako naljutila hrvatske vatrogasce.

No čim je shvatila da je njezin live prijenos sa Zrća s punim pravom "dočekan na nož", Petra je snimila novi u kojem se pokušala opravdati - je li joj to i uspjelo, možete pogledati u nastavku:

 

19. travanj 2024 10:29