StoryEditorOCM
ForumDIREKTORICA TZ MAKARSKE BIJESNA JER JE 'CAJKA' NASTUPILA U NJEZINU GRADU

Pjevačica joj odgovorila: "Prosta malograđanko, doku**ili ste Bogu i narodu!"

Piše Jutarnji.hr
19. srpnja 2019. - 21:54
Hloverka Novak Srzić, Jelena Karleuša

- Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali baš sam ljuta... Ljuta... Turistička zajednica potrudila se ovoga ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock'n'rolla...

I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u klub Petar Pan dovode Karleuše svih fela... I jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad... Baš sam ljuta - ovo je Hloverka Novak Srzić objavila na svom Facebooku, a povodom gostovanja Jelene Karleuše u makarskom klubu Petar Pan, piše Jutarnji.hr.

Direktorica Turističke zajednice Grada Makarske svojim opaskama očito je naljutila srpsku folk pjevačicu, koja joj je odgovorila na svom Instagram Storyju, pri čemu nije birala riječi.

- Čitam da me neka starija gospođa zove 'cajkom', što je pogrdan naziv za ženu iz Srbije koja se bavi glazbom. Valjda je vrijeme, 'gospođo', da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te se malo obrazujete o tome tko sam ja!

Ne bruji Makarska o meni, bruji cijeli svijet! Ne zato što sam 'cajka', već zato što sam ZVJEZDETINA koju vole milijuni...

Vi ste, 'gospođo', jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi plaže u Hrvatskoj su poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku**ili i Bogu i narodu! Mlade ljude zaboli za to, samo se još vi u vašoj starnoj glavi dijelite na Nijemce, partizane, četnike, ustaše... I da, hvala Makarskoj na divnom druženju - napisala je Karleuša.

INSTAGRAM

Inače, u spomenutom Petru Panu ovo ljeto nastupaju uglavnom srpske folk zvijezde - Aca Lukas, Mile Kitić, Saša Matić, Aleksandra Prijović..., a Makarani, pogotovo oni koji žive u neposrednoj blizini Petra Pana, zbog cjelonoćne buke koja dopire iz kluba ne mogu spavati bez čepića za uši.

 
24. travanj 2024 08:03