Forum 2019-08-12 14:56 1530 FRANKA BATELIĆ OBJAVILA PRESLATKU FOTOGRAFIJU TRBUHA "2020. će biti jako posebna. Naša mala obitelj raste, stiže nam naš mini čovjek" Podijeli na Facebook-u Podijeli na Twitter-u Pošalji na email Piše Jutarnji.hr Foto Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju svoju prvu bebu, objavila je sretna pjevačica na svom profilu na Instagramu. - Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... ja ću smirit vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek - napisala je uz fotografije ovećeg trbuha i uz hashtag ‘raste čudo’. Na fotografija Franka u bijeloj suknji, skrivena od sunca ispod velikog šešira, drži svoj trbuh koji je tek naznaka idućih mjeseci. Na drugoj fotografiji trbuh joj znatiželjno promatra njihov pas Oski. Vijest je na svom profilu podijelio i bivši nogometni reprezentativac. - 2020. će biti jako posebna. Naša mala obitelj raste - napisao je Ćorluka uz poruku ‘volim te’ supruzi. Franka i Vedran vjenčali su se prošle godine u srpnju nakon više godina veze. Na društvenim vezama još uvijek jedan drugom iskazuju nježnosti. Naslovnica Forum
2019-12-13 09:08 3876 PROFESORICA I KĆI ČUVENOG PJEVAČA OPISALA NALET KOLINDINOG BUSA 'Dijete vrišti, strašan zvuk struganja grdosije... A onda novi šok! Skamenila sam se' Silvija Soldo samozatajna je profesorica njemačkog jezika koja se ni kriva, ni dužna ovih dana našla u središtu ... 'Dijete vrišti, strašan zvuk struganja grdosije... A onda novi šok! Skamenila sam se'
2019-12-12 12:30 3609 PRIPADNIK 'DILERA S KARIBA' Doznali smo tko je Hrvat koji je na Gibraltaru uhićen zbog 155 kilograma kokaina Nikola Katić (43) kojeg je gibraltarska policija uhitila u ponedjeljak bio je na tjeralici jer je za njim bio ra... Doznali smo tko je Hrvat koji je na Gibraltaru uhićen zbog 155 kilograma kokaina
2019-12-12 10:30 2408 U ŠIBENIKU UHIĆEN UBOJICA KARMELINA FISTANIĆA Stipe Ringwald po nalogu dvojca iz Omiša ispalio mu je šest hitaca u glavu! U Šibeniku je, pak, kako doznajemo, policija uhitila Stipu Ringwalda, bivšeg motociklističkog prvaka i čovjeka s... Stipe Ringwald po nalogu dvojca iz Omiša ispalio mu je šest hitaca u glavu!
2019-12-15 11:36 2189 FOTO: NOVI POTRESNI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SREDIŠTU LABINA Shrvani otac poginulog mladića u suzama: 'Još uvijek mislim da sam sve to sanjao...' UNESREĆENIMA PRVI U POMOĆ PRISKOČIO BIVŠI NOGOMETNI GOLMAN 'Prišao sam mladiću kojemu je bilo najgore, držao ga i ohrabrivao... Vozačica koja je osobnim automobilom u noći sa subote na nedjelju uletjela u prepuni ugostiteljski objekt u sred... Shrvani otac poginulog mladića u suzama: 'Još uvijek mislim da sam sve to sanjao...' UNESREĆENIMA PRVI U POMOĆ PRISKOČIO BIVŠI NOGOMETNI GOLMAN 'Prišao sam mladiću kojemu je bilo najgore, držao ga i ohrabrivao...