DRAMA NA HVARU Na brodu pronađen mrtav muškarac, četiri osobe helikopterom hitno prebačene u splitsku bolnicu

DRAMA NA HVARU

Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Zbog lošeg zdravstvenog stanje, jakog proljeva i povraćanja s gubitkom svijesti, još su četiri osobe prevezene u splitsku bolnicu, piše Jutarnji.hr.

Kako doznajemo, dvoje djece je u teškom stanju prevezeno helikopterom na odjel Pedijatrije splitske bolnice. Naknadno su se još dvije odrasle osobe požalile na zdravstveno stanje pa se helikopter vratio po njih i prebacio ih na odjel Zarazne bolesti splitske bolnice.

Dijagnostičke pretrage su u tijeku i nakon toga će biti poznato više informacija o uzrocima ove tragedije, no neki mediji neslužbeno doznaju da su se nesretni putnici otrovali hranom.

Kako neslužbeno javlja Dalmacija Danas, radi se o osobama talijanskog državljanstva

Izvješteno je Županijsko državno odvjetništvo, zamjenik izlazi na mjesto događaja i obaviti će se očevid.

 
Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!