StoryEditorOCM
ForumFOTO: KRŠ I LOM U OKOLICI VARAŽDINA, 19-GODIŠNJAK BMW-om UDARIO U MERCEDES, NA KRAJU FIAT ZAVRŠIO NA KROVU

U trostrukom sudaru četiri osobe ozlijeđene

Piše Zadarski.hr
24. kolovoza 2019. - 22:29
nesreca

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 17 sati između mjesta Lužan i Presečno blizu Varaždina ozlijeđene su četiri osobe, službene su informacije Policijske uprave varaždinske koje donosi portal Varaždinski.hr. One su prevezene u Opću bolnicu Varaždin, ne zna se težina njihovih ozljeda, no izvan su životne opasnosti.

Nesreću je skrivio 19-godišnjak koji je upravljao BMW-om krapinskih registracijskih oznaka iz smjera Varaždina prema Novom Marofu.

U oštrom desnom zavoju zbog neprilagođenje brzine je prešao u suprotni trak, izvijestila je policija. Pritom je udario u vozilo marke Mercedes varaždinskih registracijskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 33-godišnjak. U vozilu je također bila i 35-godišnja suvozačica.

Na tome mjestu su označene dvije trake za promet vozila u smjeru prema Varaždinu, tako da je drugo vozilo odbačeno na osobni automobil tipa Fiat, također varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja. Njezin je automobil odbačen u jarak uz cestu i završio je prevrnut na krov.

Iako se prvo govorilo o dvoje ozlijeđenih, svi sudionici u nesreći dobili su liječničku pomoć. Na očevid su, osim policije i hitne pomoći, izašli i vatrogasci. Promet tim dijelom ceste tijekom očevida odvijao se jednom trakom, piše Varaždinski.hr.

Goran Štimec / Varaždinski.hr

Goran Štimec / Varaždinski.hr

Goran Štimec / Varaždinski.hr

Goran Štimec / Varaždinski.hr

19. travanj 2024 19:48