StoryEditorOCM
ForumVIDEO: J.LO 'RASTURILA' PLES OKO ŠIPKE

'Ubila' se od treninga, znoja i modrica, a sve zbog...

Piše JL
18. rujna 2019. - 20:03
Jennifer Lopez

Naime, latino diva J.Lo lik striptizete Ramone odigrala je više nego maestralno - štoviše, svjetski mediji već su se raspisali kako joj se vrlo vjerojatno "smiješi" i nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oscar.

A sama Jennifer sad je javnosti pokazala kako su zapravo izgledale njezine pripreme za spomenutu ulogu, zbog koje je u svega dva i pol mjeseca morala savladati ples oko šipke.

Lopez je svaki dan i to po nekoliko sati trenirala s profesionalnom plesačicom Johannom Sapakie, a kako bi se što bolje pripremila, glumica i pjevačica dala je ugraditi šipke u svoja sva tri doma - u Miamiju, Los Angelesu i New Yorku.

- Za ples oko šipke treba imati snagu. To je vrsta umjetnosti koja zahtijeva puno truda. Početničke treninge prate suze, znoj i masnice, ali Jennifer je bila najbolja učenica s kojom sam ikad radila, a to se itekako vidi u filmu. Vraški je uvjerljiva i iznimno sam ponosna na nju - rekla je njezina mentorica Johanna.

S njom su se složili i fanovi koji su pogledali spomenutu dramu redateljice te scenaristice Lorene Scafarije.

- J.Lo je čudo od žene! Tko bi joj dao 50 godina, tko bi uopće mogao pomisliti da je rodila dvoje djece... Svaka čast na upornosti i disciplini, još jednom je uspjela posramiti i dvostruko mlađe od sebe - komentirali su mnogi.

A kako se Lopez pripremala za ulogu života, pogledajte u videu u nastavku:

 

19. travanj 2024 06:25