StoryEditorOCM
ForumLJUBAVNA PRIČA: KAKO JU JE 'PREVARIO' I UNIŠTIO ROĐENDAN

'Nismo bili jedno za drugo uopće. Upoznali smo se slučajno, a svi su nam se smijali i mislili da nećemo uspjeti'

Piše 100 posto.hr
21. rujna 2019. - 16:03
1440x620_1568989859split_porin20-170316

Ella Dvornik u nekoliko je godina postala najuspješnija domaća blogerica i influencerica. Iako je cijeli život bila u fokusu javnosti kao kći Dine Dvornika, o privatnom životu nije rado govorila. Znalo se da je imala nekoliko veza, a prošle godine uspjela je sve iznenaditi kad se u tajnosti u Las Vegasu udala za Charlesa Pearcea, s kojim je dotad već pet godina provela u vezi, a dobili su i kćer Balie Dee.

Charlesa je upoznala u Londonu, gdje se preselila i radila neko vrijeme. Kako je ispričala na društvenim mrežama, upoznali su se slučajno.

"Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo se u nesporazumu nekako sporazumjeli", rekla je. Prvi sastanak je ona inicirala jer joj se više nije dalo inicirati, a otišli su u casino.

"Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći", kaže Ella.

No, objasnila je i kako to nije bila ljubav na prvi pogled i da su se oboje jako trudili da uspiju.

"Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit' sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit' je on bio opušten i spontan kao što sam ja.

Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo. Kad mi netko kaže 'Blago vam se, baš ste se našli', ja uvijek pomislim 'Nismo'", napisala je Ella.

Jednom je prilikom ispričala i kako ju je Charles "prevario" i uništio 23. rođendan. Bio je to njihov treći ili četvrti spoj.

"Charles mi je dao pet laksativa i rekao da su vitamini. Slavili smo moj 23. rođendan. Oko 23 sata, nakon ispijanja koktela od đumbira, pozlilo mi je i provela sam 2 sata povraćajući i ostale predivnoće u WC-u. Kad sam izašla, Charles je plakao od smijeha i rekao mi: 'Znaš one vitamine koje sam ti dao ujutro?' Ja sam ga gledala, nije mi bilo jasno, dok mi nije došlo iz guzice u glavu (doslovno). Rasplakala sam se i derala se na njega! 'Kako mi možeš to napraviti za rođendan?' On je rekao: 'Pa mislio sam, ako nakon tog i dalje budeš htjela biti sa mnom... Znači da nam je suđeno'", ispričala je fanovima.

Jedan od problema s kojima su se suočili bilo je nerazumijevanje okoline jer je Charles 13 godina stariji od nje.

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način", rekla je.

I njezinoj je majci bilo teško prihvatiti to, no shvatila je da je veza ozbiljna. Zajedno su odlučili da će se preseliti u Hrvatsku jer je ovdje kvaliteta života bolja.

Vjenčali su se u Las Vegasu jer su u Hrvatskoj imali puno administrativnih problema, a i shvatili su da im se ne da organizirati veliku svadbu za sve svoje prijatelje i obitelj jer bi to trajalo predugo.

"Charles nije mogao dobiti status residenta bez obzira na to što mu je kćer Hrvatica. Jer ne možeš spajati obitelji s malodobnom djecom što je totalno nelogično. Nego moraš biti u braku da bi mu priznali status od pet godina.Inače smo morali nositi dokaze da on nije oženjen, da ja nisam udana... On je tražio dokaz u Engleskoj da nije oženjen i tamo su mu rekli da se to u njihovoj zemlji ne izdaje. Oni su mu doslovno poslali pismo: 'Mi to ne izdajemo!' Ispod toga je bio pečat s kraljicom. Odnijela sam to u Petrinjsku i žena za šalterom kaže: 'Šta ova kraljica to ne izdaje?' Objasnim joj da se takva potvrda u Engleskoj ne izdaje, a ona kaže: 'Pa nama to treba'", ispričala je.

Njih dvoje i poslovno surađuju, Charles je inače stručnjak za marketing pa su zajedno radili na podizanju posla.

"Svašta me naučio - pregovaranje, razumijevanje vrijednosti digitalnog oglašavanja, koliko vrijedi osoba, lajk, follower. Kako mjeriti metriku i kako prema istoj izračunati korist i povrat za mene i za klijenta. On me je više naučio ove statističke stvari, dok ja više volim kreativni dio. Ali, Charles je iznimno intuitivan i inteligentan. Nisam u životu upoznala nekog tko toliko zna o ovom svijetu kao što je on. Mnogi na ogromnim pozicijama mogu samo sanjati da imaju znanje koje je on stekao u svojih 20 godina. A o tome govori i krug njegovih bliskih suradnika, koji su jedni od najcjenjenijih biznismena na svijetu", rekla je za 100posto Ella.

26. travanj 2024 15:17