StoryEditorOCM
ForumFOTO: TRAGIČAN KRAJ VELIKE ROMANSE

Zaronio i pod vodom zaprosio djevojku pa se utopio: 'Nisam ti uspjela odgovoriti. Da! Da! Milijun puta da...'

Piše Damjan Raknić / JL
22. rujna 2019. - 21:01
70971440_10101915260551073_4501072614642417664_n

Amerikanka Kenesha Antoine na Facebooku je odala počast svome dečku Stevenu Weberu mlađem koji je preminuo za vrijeme podvodne prosidbe u Tanzaniji, piše The Guardian.

Objavila je video na kojem se može vidjeti kako Weber mlađi u ronilačkoj opremi prilazi prozoru njihove sobe u podvodnom hotelu resorta Manta na otoku Pemba i pokazuje joj poruku na papiru.

"Ne mogu držati dah dovoljno dugo da ti kažem zbog čega te svega volim. Sve što kod tebe volim, volim više svaki dan!", pisalo je u poruci. Weber je potom okrenuo list papira te otkrio da s druge strane piše: "Hoćeš li se udati za mene?", a zatim joj je pokazao i zaručnički prsten.

Antoine je na Facebooku napisala da Weber iz tih dubina nikada nije izronio...

"Nisam ti uspjela odgovoriti. Da! Da! Milijun puta da. Nismo se uspjeli zagrliti i proslaviti početak ostatka našeg zajedničkog života jer se najljepši dan naših života pretvorio u najgori i to na najokrutniji mogući način", dodala je Antoine.

"Pokušat ću pronaći utjehu u činjenici da smo tijekom proteklih nekoliko dana napravili stvari koje smo dugo željeli i planirali te da smo posljednje zajedničke trenutke ispunili srećom i uzbuđenjem", nastavila je.

"Gdje god u svemiru sada Stevenov duh počiva... vjerojatno nekoga zabavlja pričom o tome kako je majstorski uprskao prosidbu i umro jer je bio dramatičan", zaključila je Amerikanka svoju objavu.

Resort Manta potvrdio je u priopćenju da je jedan njihov gost umro. "Muškarac se tragično utopio dok je sam ronio s vanjske strane podvodne sobe. Nesreću trenutno istražuje policija. Izražavamo iskrenu sućut njegovoj djevojci, obitelji i prijateljima", rekao je direktor resorta Matthew Saus.

State Department je potvrdio CNN-u da je američki turist preminuo u Tanzaniji, ali nisu dali nikakve detalje.

"Obitelji stradalog izražavamo sućut i spremni smo im pomoći s konzularnim poslovima", rekli su.

19. travanj 2024 22:46