StoryEditorOCM
ForumVIDEO: PREGAZIO 10 LJUDI JER SE NIKAD NIJE SEKSAO

Šokantno priznanje ubojice: 'Nisam nikada imao djevojku, frustriran sam, morao sam nešto poduzeti!'

Piše JL
27. rujna 2019. - 22:01
Alek Minassian

Kanađanin Alek Minassian (26), koji je prije godinu i pol kombijem usmrtio 10 pješaka u Torontu, rekao je policiji da pripada online zajednici seksualno frustriranih muškaraca koji su planirali napade na ljude koji imaju seksualne odnose, pokazuje nedavno objavljena video-snimka.

Optužen je da je iznajmljenim kombijem uletjeo među pješake u Torontu i tada je ubio osam žena i dvojicu muškaraca starih između 22 i 94 godine.

Minassian je policiji dao izjavu nekoliko sati nakon napada, a danas je skinuta zabrana objavljivanja zapisnika s ispitivanja, prenosi AP.

"Osjećam da sam ispunio svoju misiju", rekao je mladić odgovarajući na pitanje inspektora kako se osjeća zbog smrti deset osoba.

Priznao je da nikad nije imao djevojku. Vozilo je upotrijebio kao oružje,a želja mu je bila da inspirira druge napade.

"Preko Interneta sam upoznao nekoliko momaka koji se osjećaju isto. Oni su prevelike kukavice da izbace svoj bijes", rekao je.

Objasnio je da kako pripada online pokretu 'nedobrovoljnog celibata', a o svojim seksualnim frustracijama je komunicirao na forumu.

Rekao je i da je bio u kontaktu sa Elliotom Rodgerom koji je objavio manifest protiv žena koje su ga odbile, a zatim je ubio šestoro i ozlijedio 13 osoba u pucnjavi 2014. godine kod Sveučilišta Kalifornija. Rodger se nakon toga ubio.

Minassian je rekao da se radikalizirao u vrijeme kada je Rodger izveo napad.

"Mislio sam da je vrijeme da poduzemem nešto, a ne samo da sjedim sa strane i trujem se svojom tugom", rekao je.

Ispričao je i nekoliko slučajeva kada je bio odbijen od žena što je kod njega izazvalo veliki gnjev i frustraciju.

Suđenje mu počinje u veljači.

 
19. travanj 2024 10:50