StoryEditorOCM
ForumOKRŠAJ PRED ROBNOM KUĆOM

Poduzetnik i njegov sin (16) pred šokiranim građanima pretukli čovjeka za kojeg vjeruju da im je ukrao torbicu s 19.000 kn

Piše Slobodna Dalmacija/ Zadarski.hr
18. listopada 2019. - 11:04
Policija Dubrovnik Gruž

U nedjelju oko 19 sati u Dubrovniku je došlo do brutalne tučnjave koja se odigrala u Gružu, ispred gornjeg ulaza u robnu kuću Srđ.

Povod tučnjavi bila je krađa torbice s gotovo 19.000 kuna na Gornjem Brgatu, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. Kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila u srijedu, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatne tvrtke, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

No, 42-godišnji vlasnik tvrtke nije želio čekati da policija odradi svoje već je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke, piše  Dubrovački dnevnik.

 

Zajedno sa svojim maloljetnim 16-godišnjim sinom dočekao je 33-godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ te ga brutalno premlatio. O tome tko je ukrao torbicu, poduzetnik je doznao preko nadzorne kamere, iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik.

U svakom slučaju, napadnuti muškarac nije se dobro proveo te je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su zvali policiju. Naime, kako je za Dubrovački dnevnik ispričao jedan od svjedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata, te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. Ipak, tada su reagirali građani koji su pozvali policiju i tako spriječili daljnju eskalaciju.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

- Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše - naveli su iz Policijske uprave.

Nisu komentirali vezu između ovog događaja te krađe na Brgatu.

19. travanj 2024 00:10