RASTAO SE DAVOR BERNARDIĆ 'Supruga Irena i ja odlučili smo krenuti svatko svojim putem nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju'

RASTAO SE DAVOR BERNARDIĆ

Šef SDP-a Davor Bernardić poslao je priopćenje medija u kojemu neuobičajeno obavještava javnost o detaljima privatnog života. Konkretno, razveo se od svoje supruge.

- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete - napisao je Bernardić u priopćenju.

Kako je Jutarnji ranije pisao, Davor je Irenu upoznao preko prijatelja u jednom zagrebačkom kafiću 2002. godine. Irena Coljak bila je veoma zgodna studentica ekonomije, a on markantni dvometraš i najbolji student fizike na PMF-u. Kako je bio superodlikaš od prvog osnovne do završetka studija, u osvajanju žene svoga života upotrijebio je, uz nesumnjivi šarm i - svoje znanje! Ponudio joj je instrukcije iz matematike, i tako se uz zajedničko učenje, rasplamsala ljubav.

Davor i Irena vjenčali su se 29. travnja 2011. u Crkvi svetog Križa u zagrebačkom Sigetu, na isti dan kada se u Londonu britanski princ William oženio s Kate Middleton. Zato su ga suradnici u SDP-ovom gradskom odboru u Praškoj ulici danima zafrkavali, nazivajući ga zagrebačkim princom.

Irena Bernardić cijenila je svoju privatnost i nije se voljela isticati u medijima.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!