NEVIĐENI HOROR U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Procurili šokantni detalji zločina: Majka pomogla tinejdžerki da ubije dijete, bebino tijelo sakrile u sanduk

NEVIĐENI HOROR U HRVATSKOM SUSJEDSTVU

Majka i njena kćerka tinejdžerka koje su uhićenene prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, tijelo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živjele, otkriva Dnevni Avaz.

Iz izvora bliskih Tužiteljstvu Kantona Sarajevo saznaju da je majka koja je pomogla kćerki da ubije bebu Azra Č., koja ima 47 godina.

Ona je odmah pokušala prikriti ovaj zločin i, umjesto da sve prijavi policiji, kćerki je pomogla da bebu, koja je nakon poroda u stanu ubijena, krvavu zamota u vreću i stavi u sanduk. Navodno  je tijelo mrtve bebe danima bilo u sanduku prije nego što je otkriveno, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomjesečnom pritvoru, dok je kćerka, s obzirom na to da je maloljetna, smještena u jednu odgojnu ustanovu.

Prema neslužbenim informacijama, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloljetna djevojka primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obimnog krvarenja i jakih bolova.

Liječnici su po prijemu odmah primijetili da se radi o krvarenju nakon poroda i alarmirali policiju koja je odmah izašla na lice mjesta, javlja Avaz.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!