StoryEditorOCM
ForumDA OČIMA NE POVJERUJETE!

Žive rane na nogama Alenu su se pojavile od debljine, a danas živi novi život! Zajedno su izgubili više od 200 kilograma i napravili zadivljujuće transformacije!

Piše 100 posto.hr
20. listopada 2019. - 12:41
1440x620_157140080674700272_2353020008140895_4399309262536127997_n

Šesnaest kandidata borit će se u novoj sezoni RTL-ovog 'Životu na vagi' za svoje bolje sutra. Kroz transformacije vodit će ih Maja Ćustić i Edin Mehmedović, magistri kineziologije. Teške živote priče kandidate su dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema! Stiže u show i najteži kandidat svih dosadašnjih sezona - Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kilograma. Hoće li ići stazama uspjeha, kojima su išli pobjednici prijašnje tri sezone - ostaje nam vidjeti!

Svakako se radi o jednom od pozitivnijih reality formata, promiče se tjelovježba i zdrav život - a promocije takvog načina života nikada nije dosta! Pretilost je u Hrvatskoj gorući problem, a pogotovo među mlađom populacijom, stoga je RTL-ov show potrebniji nego što se čini.

Krolo izgubio 45 kilograma i našao ljubav života

Sigurni smo da bi se s nama složio Splićanin Ivan Krolo, pobjednik prve sezone showa. Doživio je nevjerojatnu transformaciju pred kamerama, izgubio je u svega par mjeseci čak 45 kilograma, pobijedio i uzeo nagradu od 150 tisuća kuna. Show mu je osigurao i ljubav, upoznao je na setu RTL-ovu novinarku Ivanu Šimac. Vježbanje mu je danas način života, dio dnevne rutine pa danas ima oko 90 kilograma. Osjeća se sjajno, ostao je aktivan, a show mu je promijenio život na više lijepih načina.

Dorian se zaljubio i izgubio čak 77 kilograma

Pobjednik druge sezone skinuo je još više - ogromnih 77,6 kilograma. U show je ušao sa 177, a izašao sa 100 kilograma. Osim toga, Dorian Crnković je također u showu pronašao ljubav. Zaljubio se u natjecateljicu Ivanu Stapić. U show su se prijavili kako bi smršavjeli, nijednom nije bila namjera zaljubiti se, no ljubav im se tijekom showa dogodila! U međuvremenu je otišao i na uklanjanje viška kože koja je ostala nakon kilograma koje je izgubio, a veza s Ivanom postala je ozbiljnija.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Alenova majka plakala je kada ga je vidjela nakon showa

Njegov rekord prešao je pobjednik treće sezone - skinuo je u showu čak 86,4 kilograma! Alenu Abramoviću 'Život na vagi' označio je i šansu za novi početak. Vratilo mu se samopouzdanje, zdravlje mu se bitno popravilo, a on danas uživa u svom novom izdanju - mentalno i fizički bitno poboljšanom. Kada ga je majka ugledala nakon četiri mjeseca showa - zaplakala je. Nakon izlaska iz showa ispričao je za Gloriju kako je zbog kilograma imao i žive rane na nogama. Strašno iskustvo danas je iza njega, a Alen izgleda i osjeća se sjajno!

 Život na vagi

 

 Dorian Crnković

 

 ivan krolo

 

 alen abramović

25. travanj 2024 08:57