FOTO: POZNATE HRVATICE ZABLISTALE PRED REPREZENTATIVCIMA Rozga došla u zlatnom, Maja u svjetlucavom, a nakon dugo vremena vidjeli smo i Milu Horvat

FOTO: POZNATE HRVATICE ZABLISTALE PRED REPREZENTATIVCIMA

U ponedjeljak je u Kristalnoj dvorani hotela Westin održana humanitarno-donatorska večer zaklade Vatreno srce, na kojoj su uz nogometnu reprezentaciju Hrvatske bile brojne osobe iz javnog života.

Poznate Hrvatice kao da su se natjecale koja će doći u raskošnijoj haljini, a posebno su se isticale Jelena Rozga u zlatnoj i energična Maja Šuput u svjetlucavoj kreaciji.

Splitska pjevačica je imala glamuroznu zlatnu haljini s jednim puf rukavom, zavodljivim izrezom u struku i detaljem mašne, a riječ je o haljini s potpisom našeg omiljenog modnog dvojca eNVy room.

Šljokice su bile i odabir Mile Horvat, koja se odlučila za elegantnu crnu haljinu do koljena s raskošnim detaljima u području ramena i grudi.

Voditeljica koju rijetko viđamo na javnim događanjima jer je prije četiri godine iz zdravstvenih razloga usporila tempo, trenutno radi na Areni Sport. U Westinu je većinu vremena provela u razgovoru s kolegama Ivicom Blažičkom i Joškom Lokasom.

Neke uzvanice su iznenadile hrabrošću pa je tako Uršula Tolj otkrila trbuh i veselo je slikala selfie s Lukom Modrićem, a Hana Huljić i Nina Badrić su pokazale dekolte.

Cjelokupan iznos ovogodišnje akcije bit će doniran Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život, koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

Naslovnica Forum

Najčitanije