StoryEditorOCM
ForumI TO BAŠ NAKON POSJETE ZADRU....

Kolinda objavila da ima prvih 10 tisuća potpisa: 'Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu'

Piše Zadarski.hr/JL
22. studenog 2019. - 19:50

Aktualna predsjednica i kandidatkinja za još jedan mandat na Pantovčaku Kolinda Grabar-Kitarović u petak poslijepodne je na svojoj Facebook stranici objavila kako je prikupila potrebnih 10.000 potpisa građana za svoju kandidaturu.

„Prvih 10.000 je tu! Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica", napisala je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, od ponoći su počeli teći rokovi u kojima potencijalni kandidati za Pantovčak moraju prikupiti po 10 tisuća potpisa i time potkrijepiti svoju predsjedničku kandidaturu.

Potpise trebaju prikupiti u 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednog kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature.

Iz Zadra poručila da zajedništvo nije foloskula 

Obavila je danas i nekoliko fotografija iz Zadra gdje je nazočila na svečanoj sjednici povodom Dana grada. Velikim je slovima istaknula kako „zajedništvo nije floskula – zajedno rastemo, razdvojeni padamo”

„Nazočila sam svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana.  Zadar je grad koji čuva i živi izvanredno bogatu duhovnu i kulturnu baštinu te u kojem su zabilježeni neki od najvažnijih trenutaka kulturne povijesti hrvatskog naroda, ali i povijesti borbe za slobodu. Zajedništvo nije apstrakcija ili floskula, već svjesno nastojanje da se, uvažavajući različite poglede na pojedina pitanja, konstruktivno razgovara o temeljnim društvenim pitanjima, počevši od demografije, gospodarskog razvoja i sigurnosti, kako bismo iznašli najbolja rješenja za svaki kutak Domovine i Domovinu u cjelini!” -napisala je predsjednica na svom službenom Facebook profilu.

26. travanj 2024 08:30