I TO BAŠ NAKON POSJETE ZADRU.... Kolinda objavila da ima prvih 10 tisuća potpisa: 'Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu'

I TO BAŠ NAKON POSJETE ZADRU....

Aktualna predsjednica i kandidatkinja za još jedan mandat na Pantovčaku Kolinda Grabar-Kitarović u petak poslijepodne je na svojoj Facebook stranici objavila kako je prikupila potrebnih 10.000 potpisa građana za svoju kandidaturu.

„Prvih 10.000 je tu! Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica", napisala je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, od ponoći su počeli teći rokovi u kojima potencijalni kandidati za Pantovčak moraju prikupiti po 10 tisuća potpisa i time potkrijepiti svoju predsjedničku kandidaturu.

Potpise trebaju prikupiti u 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednog kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature.

Iz Zadra poručila da zajedništvo nije foloskula 

Obavila je danas i nekoliko fotografija iz Zadra gdje je nazočila na svečanoj sjednici povodom Dana grada. Velikim je slovima istaknula kako „zajedništvo nije floskula – zajedno rastemo, razdvojeni padamo”

„Nazočila sam svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana.  Zadar je grad koji čuva i živi izvanredno bogatu duhovnu i kulturnu baštinu te u kojem su zabilježeni neki od najvažnijih trenutaka kulturne povijesti hrvatskog naroda, ali i povijesti borbe za slobodu. Zajedništvo nije apstrakcija ili floskula, već svjesno nastojanje da se, uvažavajući različite poglede na pojedina pitanja, konstruktivno razgovara o temeljnim društvenim pitanjima, počevši od demografije, gospodarskog razvoja i sigurnosti, kako bismo iznašli najbolja rješenja za svaki kutak Domovine i Domovinu u cjelini!” -napisala je predsjednica na svom službenom Facebook profilu.

Naslovnica Forum

Najčitanije

LETAČICA S OTOKA Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta

Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta
  Još kao malena djevojčica, na samom početku osnovne škole, danas tridesetogodišnja Andrea Blašk...
Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta