StoryEditorOCM
ForumKREĆE LAVINA POPUSTA

Informatičke trgovine nude sniženja i do 80 posto, a među njima i jedna kontroverzna

Piše Jutarnji.hr
27. studenog 2019. - 10:41
Black Friday Links

Dan nakon američkog Dana zahvalnosti tradicionalno započinje tzv. Crni petak, koji obilježava početak blagdanskih sniženja. Ove godine, taj veliki dan za sve shoppingholičare pada na 29. studeni kada će se u fizičkim, ali i online trgovinama, nuditi veliki popusti i akcije.

I dok se još uvijek čekaju objave sniženja najpopularnijih trgovačkih lanaca brze mode, oni najpoznatiji dućani informatičke opreme krenuli su s uranjenim popustima na veliki dio asortimana.

Links

Najveću najavu i ove godine napravio Links na čije su se popuste prošle godine pobunili gotovo svi građani koji su satima čekali u redu na otvaranje dućana, da bi na kraju kući otišli praznih ruku. I ovaj put, za razliku od konkurenata, odlučili su ostali 'tradicionalni' te su popuste rezervirali isključivo za petak 29. studenog. Kupce će tako od 8 sati ponovo čekati popusti do 70 posto na proizvode informatičke opreme, sportske kamere, igraće konzole, laptope, pametne telefone, ali i ostalu opremu. Iz ponude su izdvojili igraću konzolu Sony PlayStation 4 koju će kupci moći pronaći već za 999 kuna, također potrošače očekuje i Dell prijenosno računalo za 1.299 kuna, ali i televizori od 1.899 kuna.

Svijet medija

Dio proizvoda Svijet medija po sniženim cijenama dat će već u četvrtak 28. studenog, a sezona popusta trajat će sve do 2. prosinca ili do isteka zaliha. Kako stoji na njihovoj internet stranici proizvodi poznatih brendova poput  Sonya, Samsunga, LGa, JBLa, Nikona, Canona, HPa, GoProa, Philipsa, ali i drugih bit će i do 50 posto niži.

Chipoteka

Chipoteka je iskoristila priliku te ovu američku tradiciju iskoristila kako bi akciju stavila za vrijeme cijelog tjedna. Tako se ovdje dio asortimana po nižim cijenama može pronaći već danas, a cijela akcija trajat će sve do 1. prosinca.

Extreme

U Extreme Digitalu snizili su više od stotinu proizvoda, a popusti od 50 posto krenuli su već sada. Po nižim cijenama kupci tako ovdje mogu pronaći Samsung televizor za 2.627 kune ili pak Samsung i Huawei mobitele snižene i do 30 posto.

HG SPOT

HG SPOT pripremio je gotovo najveće popuste pa se tako u njihovim trgovinama određeni asortiman može pronaći i po 80 posto nižim cijenama. Kao i većina i oni su Crni petak odlučili produžiti pa će popusti u ovoj trgovini trajati sve do 2. prosinca.

Pripreme za 'Crni petak' u Linksu

Nakon što su prošle godine na 'Crni petak' kupci ispred Links trgovine na Trešnjevci čekali i više od pet sati kako bi kupili artikle na rasprodaji, u ovoj su trgovini za ovaj Crni petak 29. studenog pripremili niz aktivnosti za ugodniju kupovinu. Tako će kupce uz popuste na svim lokacijama u Zagrebu već od 6 sati ujutro čekati Linksovi timovi koji će dijeliti tople napitke, dok će na Trešnjevci posjetitelje uz pratnju DJ-a Joe2Shinea zabavljati Mario Petreković. Kako bi spriječili moguće nezgode i neugodnosti na svim prodajnim mjetima bit će prisutni zaštitari kao i ekipa hitne pomoći.

25. travanj 2024 03:29