StoryEditorOCM
ForumŠOKANTAN OBRAT

Uklonili hit 'Shallow Čikola' s interneta, netko sabotira VIS Niprije? 'Ne bismo o tome javno, ali nastavljamo s radom'. Kontaktirali smo Thompsonovog 'čovika', evo što oni kažu

Piše 100 posto.hr
27. studenog 2019. - 13:55
1440x620_1574851574shallow-cikola

Tek što su članovi VIS Niprije počeli uživati u plodovima svog rada, kad su se svi nacionalni mediji raspisali o njihovom zavidnom uspjehu s obradama pjesme "Bojna Čavoglave" u pop verzijama, njihov je rad privremeno zaustavljen.

Netko ih je prijavio za kršenje standarda YouTubea i pjesma "Shallow Čavoglave" maknuta je s njihovog kanala!

U očaju, ekipa VIS Niprije javila nam je ovu vijest s dubokim žaljenjem.

"Poslali smo žalbu, ali nažalost, ne očekujemo mnogo. Vjerujemo da ista sudbina čeka i ostale pjesme na našem kanalu", rekli su nam.

 

Sabotira li ih netko, odmah smo pomislili, no oni kažu da o tome ne žele javno govoriti.

Vremena za očaj nije bilo. Stala braća da obrane svoj YouTube kanal i - gonili su bandu!

"Naš odvjetnički tim ekspresno je urgirao, pjesma je vraćena. Ovo je još jedna velika pobjeda pravne države", poručuju iz Niprije.

 

Kažu kako nastavljaju dalje s radom te da album dolazi uskoro, kao i novi singlovi.

U kratkom razgovoru s menadžerom Marka Perkovića Thompsona saznali smo i da nema govora o tome da ih je najveći sin Čavoglava pokušao sabotirati te da on apsolutno nije imao nikakve veze s pokušajem uklanjanja "Shallow Čavoglava" s YouTubea, a momci iz benda kažu kako su doznali da ih Perković podržava u radu. 

Članovi VIS-a odlučili su ostati anonimni, a u intervjuu su nam otkrili kako im je ideja o snimanju pop "Bojne" došla zbog dosade te da nisu očekivali takav uspjeh, praktički preko noći. 

23. travanj 2024 17:51