ŠOKANTAN INCIDENT Teško pokretna starica prelazila cestu van pješačkog prijelaza, iznervirana vozačica izašla iz auta i pretukla ju!

ŠOKANTAN INCIDENT

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom vozačicom koja je u nedjelju prijepodne na križanju Avenije Dubrovnik sa Ulicom Savezne Republike Njemačke autom zamalo naletjela na neopreznu pješakinju koju je odlučila pretući i potom pobjeći.

Nesvakidašnji obračun dogodio se između 8.30 i 8.50 sati na spomenutom raskrižju u Novom Zagrebu kada je 79-godišnja pješakinja prelazila tri kolnička traka izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Činjenica da vremešna umirovljenica riskira život pretrčavajući ulicu i time dovodi u opasnost svoj život ali i živote drugih sudionika uprometu, nepoznata vozačica je odlučila stati uz rub kolnika.

Izašla je iz auta i prišla umirovljenici kojoj je 'održala lekciju', a nakon galame ju je i fizički napala.

Prestravljena 79-godišnjakinja je na kraju pala na tlo i zadobila teške tjelesne ozljede, a vozačica 'kratkog fitilja' odvezla se u nepoznato.

Ozlijeđenoj umirovljenici ubrzo su u pomoć pristigli drugi prolaznici pa je vozilom Hitne pomoći umirovljenica prevezena u KBC Rebro gdje je zadržana na liječenju.

A policija trenutno pokušava locirati vozačicu te utvrditi sve okolnosti događaja. Od koristi će biti i snimke nadzornih kamera na okolnim zgradama kao i na samom raskrižju.

Naslovnica Forum

Najčitanije

LETAČICA S OTOKA Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta

Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta
  Još kao malena djevojčica, na samom početku osnovne škole, danas tridesetogodišnja Andrea Blašk...
Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta