StoryEditorOCM
ForumNOVI GAF PREDSJEDNICE

Kolinda odgovarajući Milanoviću izjavila kako je svoju djecu vodila u Vukovar 'nakon mirne reintegracije'. A tada se nisu ni rodila...

Piše Jutarnji.hr
8. prosinca 2019. - 21:29
advent_predsjednica4-301119

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je iz Sinja odgovorila na izjave protukandidata Miroslava Škore i Zorana Milanovića.

KOLINDA NAPALA ŠKORU 'Neki su tamburali po Americi dok smo mi ovdje davali potporu ljudima'

Nakon što je Škori poručila kako su "neki tamburali po Americi dok smo mi ovdje davali potporu ljudima", odgovorila je i SDP-ovu kandidatu, koji ju je prozvao rekavši da kao ministrica u Sanaderovoj Vladi nije bila u Vukovaru.

"Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Netom nakon oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar", poručila je Grabar Kitarović.

Na tu njenu izjavu odmah su reagirali na društvenim mrežama i upozorili kako je predsjednica napravila još jedan gaf jer je, naime, mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njena djeca još nisu ni rodila.

Predsjednica ima kćer i sina - Katarina je rođena 2001. godine, a sin Luka 2003. godine.

Kaže KGK da je ODMAH nakon mirne reintegracije odvela svoju djecu u Vukovar da im pokaže strahote. Pretpostavljam da je ako je otišla ove godine na fakultet kćer 1999 ili 2000 godište. ???

26. travanj 2024 21:11