StoryEditorOCM
ForumU ŠIBENIKU UHIĆEN UBOJICA KARMELINA FISTANIĆA

Stipe Ringwald po nalogu dvojca iz Omiša ispalio mu je šest hitaca u glavu!

Piše Vladimir Urukalo/ Slobodna Dalmacija
12. prosinca 2019. - 11:30
ringwald

U Šibeniku je, pak, kako doznajemo, policija uhitila Stipu Ringwalda, bivšeg motociklističkog prvaka i čovjeka s podebljim kriminalnim dosjeom za kojeg sumnjaju da je izvršio egzekuciju odnosno da je ispalio najmanje šest hitaca u glavu sada pokojnog Fistanića.

Podsjetimo, u Omišu su u četvrtak ujutro uhićeni Jerko Pirić, za kojeg se sumnja da je naručitelj ubojstva, te Vlado Zolota, osumnjičen da je Piriću pomagao pri organizaciji.

Stipe Ringwald dobro je poznat policiji i čovjek je s podebljim dosjeom. Novinske stupce puni već 30-ak godina, a ovaj bivši motociklistički prvak u žižu javnosti prvi put je dospio još početkom devedesetih kada je djevojku koja je ispala iz njegovog automobila prilikom prometne nesreće ostavio na cesti gdje se nesretnica smrznula.

Nakon toga, u više je navrata preživio teške prometne nesreće, a u policijskoj evidenciji ima više od 120 kaznenih prijava.

Inače, Ringwalda se u posljednje vrijeme moglo vidjeti kako po šibenskom Dolcu šeta u haljinama nalik onima budističkih redovnika, noseći u ruci mačetu.

16. travanj 2024 19:56