FOTO: DRAMATIČAN PROSVJED NA NARODNOM TRGU Boksački trener Davor Dujić dovezao se na Trg s autom i kantom benzina - intervenirala policija i vatrogasci!

FOTO: DRAMATIČAN PROSVJED NA NARODNOM TRGU

- Dovezao sam auto i kantu s benzinom, ali ne želim ništa napraviti, niti ikome prijetim. Ja sam civiliziran čovjek, ali za 15-20 dana, dolazim pred kuću Valtera Pere i zapalit ću auto, sebe i sve ostalo - govorio je Davor Dujić, bivši boksač, ugostitelj i promotor Miše Kovača, danas na Narodnom trgu gdje se dovezao u društvu dvojice prijatelja kako bi pred cijelom zadarskom javnošću i novinarima apelirao na gradonačelnika Božidara Kalmetu i zadarsku policiju da nešto poduzmu i pomogno mu izvući se iz situacije u kojoj se nalazi zadnjih nekoliko godina.

Glavni Dujićev problem su višemilijunski dugovi prema bankama i državi koji su mu počeli stizati na naplatu, ali što je još važnije, počeli su pritiskati i njegove jamce, sve odreda normalne i pristojne ljude, kako je kazao, koji su njemu pomagali kad mu je trebalo, a danas su postali kolaterlane žrtve. Dujić se našao u situaciji da novac kojeg je drugima posuđivao, ponajviše svom vjenčanom kumu Valteru Peri i bivšim prijateljima, dužnici nisu vraćali, a istovremeno su počele stizati ovrhe na njegovu imovinu zbog kredita koje je uzimao, uglavnom za druge, a najmanje za sebe, kako je rekao. 

Prosvjed je završio policijskim odvođenjem Dujića u Prvu policijsku postaju na Poluotoku. O Dujićevim problemima pisali smo u svibnju prošle godine, kada je uz našu nazočnost odlučio predati policiji kalašnjikov kako ne bi došao u iskušenje da pravdu uzme u svoje ruke...

Uskoro opširnije...

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije