StoryEditorOCM
FotoreportXXL FOTOGALERIJA: SILVESTROVO NA VIRU SA TISUĆAMA KONFETA

Spektakl vatrometa i laserski show sa Petrom Kovačević i Barunima!

Piše K.Š./Virski list
2. siječnja 2017. - 09:12
IMG_3964.JPG

Tisuće konfeta i prskalica, svjetlosne iskre s bine, laserski show i spektakularni vatromet bili su scenografija dočeka Nove 2017. godine na Trgu svetog Jure na Viru s kojega su cijela općinska uprava, direktori komunalnih poduzeća Općine Vir i virski vijećnici u društvu Petre Kovačević odbrojavali posljednje sekunde na Silvestrovo.

Nikad nije bilo veselije i nikad više ljudi na dočeku Nove na Viru: šampanjca je bilo dovoljno za sve, kao i kuhanog vina, čajeva, pića, kolačića i najviše lijepih želja za godinu u kojoj smo već prvi dan.

A posjetitelji su došli iz svih krajeva Hrvatske, puno njih iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Austrije, neki čak iz Švedske, a naročito simpatični bili su Međimurci koji su iz Preloga potegnuli do Vira kako bi tjedan dana proveli u obiteljskoj kući u Lazu, a prije svega dočekali Novu na Trgu svetog Jure. Robert Baranašić, Matea Baranašić, Maja Mlinarić i Tomislav Baranašić puno puta bili su u vrijeme ljetne sezone, ali sada su prvi put došli na zimu. I, kako kažu, nisu pogriješili.

„Pratili smo preko Facebooka događanja na Adventu na Viru i poželjeli Novu godinu proslaviti na Viru. Zaista je lijepo“, kažu nam. Uostalom, ako zanemarimo nekih 30 stupnjeva temperaturne razlike, na virskom Trgu svetog Jure nije bilo razlike u veselju i gužvi u vrijeme ljetne špice i 31. prosinca. 

Prije nego je kao zvijezda večeri i dočeka Nove nastupila Petra Kovačević, svirali su „Baruni“ i kao sjajna uvertira Petrinom nastupu bio je spektakularni laserski show koji je s bine snopovima svjetla obasjao cijeli prostor Trga svetog Jure! Bilo je kao na koncertu Jean-Michel Jarrea, a atmosfera sjajna s puno zabave, veselja, pjevanja i uživanja u Silvestrovu …

26. travanj 2024 21:03