StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: MAŠKARANA REPUBLIKA NA VIRU

Trump sagradio bazen na otoku i kupio Ina-MOL!

Piše K.Š./Virski list
5. veljače 2017. - 22:10

U.S. El Presidente Donald Trump došao je na Vir dijeleći dolare Maškarane Republike, sagradio je na brzinu otvoreno zimsko plivalište na Ljetnoj pozornici, a lakoćom je uspio riješiti spor Hrvatske i Mađarske oko Ugarsko-Hrvatskog „Ina-MOL-a“. Kupio ju je sićom iz džepa prošetavši se modnom pistom, kao još dvadesetak sudionika „Vir Fešn Najta“ nakon kojega su izabrane najbolje maske drugog tjedna „Virskih maškara“. Trump ipak nije uspio u jednom: potkupiti žiri u sastavu Kraljica Beti, zamjenik Velikog meštra Branko i Dare the Arap, pa je ostao bez jedne od tri glavne nagrade. Kuloari „Virskih maškara“ kažu kako je Trump bacio oko na treću nagradu – besplatnu vožnju taksijem „Vir“ do Zadra – ali, eto, niti njemu ne može sve poći za rukom.

Uspjelo je zato zadarskim i Totovim energičnim „Kraljicama“ zabaviti okupljeni narod i maškare, i to uoči i poslije famozne modne revije „Vir Fešn Najt“. Dvadesetak modela; najnovijih, nešto starijih i pretpotopnih iz biblijskih vremena, prodefilirao je crvenim tepihom na Ljetnoj pozornici pokazujući znanje iz hodanja po vodi, plesa na kiši i pokazujući maske, nakon čega su se birale najbolje.

Pet tisuća kuna od virske karnevalske udruge „Vizera“ i pribor za čišćenje kući nose četiri Gejše; drugoplasirani „Leptirići iz Beča“ dobitnici su poklon košare s voćem i paketa besplatnih ulaznica za besplatne koncerte Maje Šuput i Jasmina Stavrosa na Viru, dok je đakovačka Naomi uz košaricu s povrćem iz trgovačkog centra dobila i 20 besplatnih đireva taksijem „Vir“ od Vira do Zadra.

I nakon dodjele nagrada, pjevale su Kraljice!

20. travanj 2024 04:01