FOTO: DRUGA OVOGODIŠNJA AKCIJA DARIVANJA KRVI Unatoč paklenim vrućinama 43 Virana uspješno obavilo svoju humanitarnu misiju

FOTO: DRUGA OVOGODIŠNJA AKCIJA DARIVANJA KRVI

Jučerašnja akcija darivanja krvi okupila je 50 članova i prijatelja Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi „Vir" od čega je njih 43 uspjelo dati krv. Broj izašlih na akciju manji je od uobičajenog, ali razlog su, kaže predsjednik virskog UDDK-a Goran Vicković, izrazito visoke temperature i špica ljetne turističke sezone koji su darivatelje usmjerili prema virskim plažama.

Oni koji su došli unatoč paklenim vrućinama, uspješno su obavili svoju humanitarnu misiju, baš kao i djelatnici Odjela transfuzije Opće bolnice u Zadru i zadarski „Crveni križ". Akcija je održana u Općinskoj vijećnici Općine Vir jučer od 16 do 19 sati pod generalnim sponzorstvom Općine Vir, pokroviteljstvom restorana „Kotarina" i općinskog poduzeća „Vir turizam" te sa uobičajenim sponzorstvom „Pekarne kod Pere" i grafičkog studija „Župančić.HR".

Sljedeća akcija, navodi predsjednik Vicković, bit će u vrijeme Božića, a do tada će krajem rujna članovi UDDK „Vir" ići još i na tradicionalni izlet.

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije