StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: ODRŽANO NATJECANJE ZA MISS MAMA

Najljepša mama u RH je Dalmatinka: 'Sve su natjecateljice bile prelijepe, stoga sam jako uzbuđena zbog pobjede'

Piše Ante Talijaš / Jutarnji list
3. rujna 2017. - 20:10
KolažMame

U konkurenciji 13 finalistica, Šibenka Jelena Živković ponijela je lentu Miss mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina, na natjecanju u ljepoti koje je drugu godinu zaredom održano u Šibeniku, a po licenci koja je u vlasništvu Maje Gnjidić, Hrvatice koja živi u Italiji.

- Sve su natjecateljice bile prelijepe, stoga sam jako uzbuđena zbog pobjede. Na ovom natjecanju upoznala sam divne žene, izmijenile smo iskustva i svoje životne priče - kazala je 30-godišnja Jelena Živković, ugostiteljska radnica iz Šibenika i majka dvoje djece.

Na Izboru Miss mame Hrvatske održanom u šibenskom kazalištu, najljepšom u kategoriji od 40 do 53 godine žiri je proglasio Splićanku Dijanu Vitanović Martić, vlasnicu fitness kluba.

Ove dvije najljepše mame Hrvatske, ponijele su krune dizajnerice nakita Ivane Slavice Vunić, a osvojile su i vrijedne nagrade sponzora.

U stručnom žiriju bili su šibenski gradonačelnik Željko Burić, njegov zamjenik Danijel Mileta, direktor Ureda Turističke zajednice Šibenika Dino Karađole, suvlasnik licence Luigi Verdechhia i bivša najljepša gospođa Hrvatska Ivana Smoje.

Prema njihovoj odluci za Miss fotogeničnosti proglašena je Ana Simonović, dok je Dajana Zeko ponijela prvu nagradu u kategoriji estetskog dojma. Među mamama, žiri je najsimpatičnijom proglasio Mirjanu Brezak, najglamuroznijom Kseniju BekarKristina Sabo osvojila je nagradu za osobnost. Marina Grgas, pak, ponijela je titulu miss elegancije.

18. travanj 2024 11:37