StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: AKCIJA SPAŠAVANJA NA PLAŽI MULINE NA UGLJANU

Luksuzni Mercedes tri dana glumio podmornicu - nećete vjerovati kako je završio u moru!

Piše A.F.
12. svibnja 2018. - 14:36

Prije tri dana na plaži Muline na otoku Ugljanu luksuzni Mercedes u vlasništvu njemačkog državljanina upao je u more. Kako doznajemo vozač se želio slikati na mulu i greškom je pritisnuo papučicu gasa te je auto završilo u moru, no srećmo nitko nije ozljeđen. 

Vlasnik automobila zvao je više službi kako bi mu spasili automobil iz mora, ali sve su bile nemoćne jer nisu imale potrebnu opremu za vađenje automobila s dna mora.

Pozivu u pomoć jučer su se odazvali djelatnici Vučne službe Deur iz Zadra koji su odmah po primitku poziva krenuli na Ugljan.

- Automobil je prvo bio 40 metara od obale, a uz pomoć napuhanog balona uspjeli su ga približiti obali. Kada smo došli auto je bilo na dubini od četiri metra i deset metara od obale. S našim vozilom smo došli na mul i uz pomoć dizalice uspjeli izvući Mercedes. 'Akcija spašavanja'  trajala je oko 25 minuta, a vlasnik nam je otkrio da mu je to nov novcat automobil vrijedan 270 tisuća eura, rekao nam je Josip Deur, suvlasnik obrta za vučnu službu Deur.

 

18. travanj 2024 23:43