FOTO: GALA VEČERA U VODICAMA Ma kakva Lile, Nives je sve opčinila ogromnim dekolteom! Led je probio naš Mladen, pogledajte kako je s guštom grlio...

FOTO: GALA VEČERA U VODICAMA

 

Svečanom gala-večerom otvoren je jubilarni 10. CMC festival u Vodicama. Novinarima su domaćini na vodičkoj rivi bili dvije šarmantne dame Nives Celzijus i Nina Donelli, te tri mušketira Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović - piše portal Slobodne.

Ugodno druženje s nekima od najvećih zabavljača hrvatske estrade bilo je začinjeno i svirkom.

Led je probio - a tko drugi nego - Mladen Grdović. Svojim najvećim uspješnicama ("Dalmatinac", "Tu je moj dom", "Evo mene moji ljudi"...).
"A što ću, morao sam otvoriti večer pjesmom kad nije htio Stavros!" - našalio se Grdović.
Poslije su Jasmin i Mladen zapjevali zajedno, a pridružio im se i Zlatko Pejaković.

 

Na gala-večeri u Vodicama bili su prisutni i predstavnici medijskih kuća iz cijele regije ("Pink", "Grand", RTV Slovenija...).
Otvaranje CMC-a nije zaobišla ni Tara, bivša pjevačica nekad popularne dance grupe Karma, a ni poznati glumac Ivan Herceg.
Doduše, on je imao i dodatan razlog, jer je među domaćinima bila i Hercegova djevojka Nina Donelli. Paralelno s gala-večerom odvijao se i program na dvama stageovima.

Na onom glavnom zapjevali su Ivan Zak, Lidija Bačić, Sergej Ćetković, Željko Bebek i Domenica. Na "makina" stageu su nešto kasnije svirku održali Tragovi i Forum. Bio je to samo uvod u glavnu, revijalnu vecer CMC-a na kojoj će nastupiti 34 izvođača.

Naslovnica Fotoreport