StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: ZADAR ĆE I VEČERAS PREPLAVITI CRVENO BIJELE KOCKICE

Evo koji su mogući raspleti za naše Vatrene

Piše Dražen Antolić / Sportske novosti / Zadarski.hr
21. lipnja 2018. - 17:20
navijaci_zadar5-160618

U galeriji našeg fotoreportera Jure Miškovića možete vidjeti kako su Zadar u nedjelju uoči utakmice Hrvatske i Nigerije preplavile crveno bijele kockice, a mi vam u nastavku donosimo što se sve može dogoditi ako Hrvatska, pobijedi, izgubi ili večeras izjednači u utakmici s Argentinom.

ŠTO AKO DOBIJEMO...

Vatreni bi imali šest bodova i osigurali prolaz skupine, a bili bi vrlo blizu i prvom mjestu. Možda bi ga imali dan kasnije ako Island i Nigerija odigraju neodlučeno, a moguće je da bi morali uzeti bod s Islandom u posljednjem kolu. Ili barem dočekati da se poklope drugi rezultati.

ŠTO AKO REMIZIRAMO...

Pozicija bi i dalje bila vrlo dobra jer Hrvatska bi pobjedom nad Islandom sigurno bila prva u skupini, a s bodom bi imala prolaz. Čak je moguće da bude drugo mjesto ukoliko se poklope rezultati drugih susreta, ako Argentina, primjerice, ima isti broj bodova, ali slabiju razliku pogodaka.

ŠTO AKO IZGUBIMO...

Teško je očekivati prvo mjesto, no o prolazu bi naši i dalje sami odlučivali, trebali bi u trećem kolu dobiti Island i izborili bi osminu finala. Dakle, ni taj rezultat ne bi bio dobar, ali ni fatalan, no ostala bi totalna neizvjesnost i vjerojatno teži suparnik u sljedećoj fazi natjecanja.

20. travanj 2024 00:21