StoryEditorOCM
FotoreportFOTOGALERIJA: DALIĆ ORGANIZIRAO DRUŽENJE U SVOM IDILIČNOM SKROVIŠTU

Od ministra Marića do Jakova Kitarovića: Pogledajte koga je sve ugostio u vikendici kraj Drave!

Piše JL
19. srpnja 2018. - 23:30
dalic_druzenje1-190718

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić proživljava najljepše trenutke u karijeri. S Vatrenima se nedavno vratio iz Rusije kao svjetski viceprvak, a taj uspjeh pretvorio ga je u trenutačno jednog od najtraženijih trenera. Ponude mu navodno pljušte, barata se s višemilijunskim ciframa koje nude bogati azijski klubovi, no tek treba vidjeti što će odlučiti popularni Zlatko, piše Jutarnji.

U međuvremenu, njega i njegove igrače dočekuju na nevjerojatan način po cijeloj Hrvatskoj, a samom Daliću organiziran je doček u Varaždinu.

Kako bi uzvratio na neviđene izljeve ljubavi, poštovanja i zahvalnosti koji se njemu i njegovim igračima iskazuju na svakodnevnoj bazi, izbornik je organizirao je druženje s novinarima i poznatim osobama u svojoj vikendici na Dravi.

Samozatajni Livnjak s varaždinskom adresom sa suprugom Davorkom, njegovom ljubavi iz srednjoškolskih dana s kojom je krajem prošle godine proslavio srebrni pir, tako je u četvrtak poslijepodne organizirao ugodno druženje na koje su stigli 'trener svih trenera' Ćiro Blažević, ministar Zdravko Marić, suprug hrvatske predsjednice Jakov Kitarović, Marijan Kustić...

19. travanj 2024 02:31