StoryEditorOCM
FotoreportFOTO XXL: 12. DM MILLENNIUM JUMP

I ove godine grad odisao pozitivnom energijom i veseljem

Piše A.F.
4. kolovoza 2018. - 21:02
millenium_jump45-040818

U subotu popodne sa zadarske Rive, Obale kralja Petra Krešimira IV., u sklopu 12. Dm millennium jumpa skočilo je rekordnih tri tisuće skakačica i skakača. Plave majice preplavile su rivu, a grad je odisao pozitivnom energijom i veseljem. Ove godine skakala su se četiri glavna skoka – skok na noge, dvostruki domino, skok s loptom i skok u navijačkim majicama te se na taj način proslavilo srebro hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Svim sudionicima na raspolaganju je bio i tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva te su mogli obaviti besplatan pregled u sklopu dm-ove inicijative “Sunce se nosi bezbrižno”.

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Dio prihoda od kotizacija namijenjen je Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju, a humanitarna priča odjeknut i zahvaljujući poruci "Croatia loves you" koju su sudionici ispisali svojim tijelom. Uz kotizacije, humanitarni prihodi skupljali su se i prodajom dm bio ručka po simboličnoj cijeni. DM Millennium jump ove godine će pomoći i Antoniji Iglić iz Bibinja koja boluje od teške bolesti kostiju. Nakon skokova za dobru atmosferu pobrinuli su se saksofonist Jakša Jordes i Boris Time na električnoj violini.

18. travanj 2024 22:44