StoryEditorOCM
FotoreportZADAR BASKETBALL TOURNAMENT:

Sportske ljepotice i legende zasjale na tribinama!

Piše Zadarski.hr
23. rujna 2018. - 20:50
IVA_8355.JPG

Hrvatska je ovog vikenda domaćin najjačem europskom košarkaškom turniru. Zadar Basketball Tournament u znaku je okršaja košarkaških velikana Europe i Kine.

Pažnju u dvorani Krešimira Ćosića privukle su sportske ljepotice i sportske legende. Organizatorica turnira Zdenka Zrilić ponovno se istaknula kao prava domaćica svjetskim sportskim zvijezdama.

Proslavljenu odbojkašicu Barbaru Jelić Ružić ne viđamo toliko često, no godinama prati zadarski turnir. Barbara živi u Zadru i posvetila se obiteljskom životu. Kćer Zara u čijem društvu prati turnir odnedavno se bavi modelingom, dok je suprug Tome bivši košarkaš, a sin Mihael igra u podmlatku Zadra.

U Zadru su u sportskim nadmetanjima uživali i suprug Predsjednice RH Jakov Kitarović, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković, vaterpolo legenda Dubravko Šimenc, košarkaš Rok Stipčević i mnogi drugi. Atmosferu u dvorani zagrijale su atraktivnim nastupom i legendarne Zmajčice.

Na turniru boravi 15 NBA skauta, prati ga više od 100 akreditiranih novinara iz cijelog svijeta, a utakmice se prenose u 15 zemalja.

20. travanj 2024 00:24