StoryEditorOCM
Fotoreport"STARDUST" KOLEKCIJA ZA VLADARICE PLESNOG PODIJA

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju

Piše Zadarski.hr
20. studenog 2018. - 13:40
5Becha2

 

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju koja je u skladu sa svim modnim pravilima sezone dobrih provoda koja je upravo počela.

Becha Design u svojoj novoj kolekciji pokazuje svu raskoš boja i uzoraka koji odlično funkcioniraju u raznim kombinacijama. Svaki komad iz kolekcije može se nositi na više načina i ostavlja prostor ljubiteljicama mode za osobnu kreativnost.

Dizajnerica inspirirana sjajnim osamdesetima željela je u kampanji dočarati zvjezdano blještavilo koje je zavladalo ove sezone. Igranje bojama i spajanjem nespojivog bila je glavna nit vodilja. Umjetno krzno koje je "must have", u spoju s "mermaid" ljuskama i zlatnim dodacima, kao stvorene su za odvažne žene koje nemaju straha kada je u pitanju kombiniranje tekstura, stilova i materijala.

Becha Design posebnu pažnju pridaje konstrukciji kaputa koji su ove sezone popularnog zmijskog uzorka u kombinaciji srebrne i ljubičaste boje. U doba društvenih mreža koje diktiraju trendove, Becha Design s nestrpljenjem očekuje kreativne kombinacije njezinih kreacija na Instagram profilima vladarica plesnih podija.

20. travanj 2024 15:37