StoryEditorOCM
FotoreportFOTO XXL: ZADRANI NAPRAVILI SPEKTAKL

Tomislav Bralić i klapa Intrade još jednom napunili Spaladium Arenu

Piše M. Njegić / SD
8. prosinca 2018. - 13:19
koncert_intrade9-071218

Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno su večeras napunili "Spaladium Arenu" noseći "topli pozdrav iz Zadra". Tri godine ranije koncertno su na istom mjestu proslavili 30 godina karijere. Najveći hitovi su i ovaj put bili dio repertoara, ali i nove pjesme, nastale od posljednjeg koncerta, a objedinjene na nedavno puštenom albumu "Bilo je i vrime".

"Pivajte s nama, uživajte s nama", poručio je Bralić publici na početku koncerta i poželio im dobrodošlicu s "Kartom ljubavi" u "Spaladium", referirajući se na istoimenu pjesmu koju je, dakako, zapjevao.

Tako je i bilo. Publika je pivala i uživala, moguće i iznenadila Bralića koliko ga je brzo pjesmom počela pratiti.

"Čujemo vas jako lipo, bravo Splite", kazao je Bralić i dodao "kad dignem obe ruke slobodno pivajte". Publika ga je poslušala kao Mišu.

Ljudi koji su se slili sa svih strana u "Spaladium Arenu". Makarska, Šibenik, Dubrovnik, Slovenija Hercegovina, Brač...

"S brača smo dobili ulje, poseban pljesak za Brač", zatražio je Bralić. Aplaudiralo se i Vela Luci i otoku Korčuli, Trogiru, Splitu...

Najviše se pljeskalo Braliću i klapi, tijekom izvođenja pjesama "Ti, samo si ti, dala meni zlato ljubavi", "Plovim", "Ljubavna beštija", "Ribar sam star", "Samo more nosim ja u duši", "Dalmacijo, maslina te diči", "Ne damo te pismo naša" i "Stina pradidova".

Potonju pjesmu Bralić je posvetio za sve sportaše koji se bore za boje Lijepe naše, uključujući u publici prisutnog tenisača Bornu Čorića. 

25. travanj 2024 06:42