StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: DRUGI DAN FESTIVALA VJENČANJA

Pogledajte modnu reviju vjenčanica i svečane odjeće...

Piše Zadarski.hr
17. ožujka 2019. - 22:37
revija34-170319

Drugi dan 12. po redu Festivala vjenčanja nastavljen je u nedjelju u zadarskom Arsenalu. 

U jutarnjim satima održana je prezentacija sala za vjenčanja i humanitarna akcija za Udrugu Cukrići, a u večernjim satima na rasporedu je bila modna revija vjenčanica i svečane odjeće. (Diora Zadar, Wed studio Ana Milin i Step By Step) Revija cvijeća (Gloria, Kala, Diora Zadar, Wed studio Ana Milin)

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire.

Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom, posebnost prostora Ilirijinog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Ove se godine na Festivalu predstavilo 53. izlagača - od salona vjenčanica i svečanih haljina i sala preko fotografa, zlatara, kozmetičara, frizera, pa sve do cvjećara i slastičara.

27. travanj 2024 00:15