StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: DARKO KOVAČEVIĆ OPET IZA REŠETAKA

Daruvarac ostaje u istražnom zatvoru mjesec dana!

Piše II/IN
31. ožujka 2019. - 22:55
darko_daruvarac4-310319

NOVO 20.45

Darku Kovačeviću određen je istražni zatvor od mjesec dana. Sudac istrage Marjan Bitanga, nakon ročišta na kojem je saslušan, donio je odluku da se Daruvarca zadrži u pritvoru zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela prijetnje koje je izvršio prema 24-godišnjem Zadraninu u subotu poslijepodne u kafiću Yachting na Boriku. 


NOVO 18.50

Nakon što je ispitan kod Županijskog državnog odvjetnika Daruvarca će oko 19 sati saslušati i sudac istrage Marijan Bitanga koji će odlučiti hoće li mu odrediti istražni zatvor.


Darko Kovačević Daruvarac (32), osuđen početkom godine na pet godina zatvora za teško premlaćivanje 18-godišnje djevojke prošlog ljeta u Zadru, u nedjelju poslijepodne priveden je pritvorskom nadzorniku, a nakon toga uz pratnju interventne policije odveden je županijskom državnom odvjetniku na ispitivanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje. 

Daruvarac je uhićen u subotu oko 19 sati nakon što je 24-godišnjak iz Zadra policiji prijavio prijetnje koje mu je Kovačević izravno uputio oko 18 sati na terasi kafića "Yachting" na Boriku.

Tijekom privođenja na zadarski sud Daruvarac se u hodu kratko obratio novinarima:

- Ne osjećam se krivim. Ovo je čisto namještanje, samo da me vrate nazad u zatvor, izjavio je Kovačević dodajući kako ne zna tko mu je namjestio. 

03. svibanj 2024 06:40