StoryEditorOCM
FotoreportFOTOGALERIJA: POZNATI NA REVIJI FASHION DESTINATION

Stigli brojni dizajneri, dame oduševile kreacijama

10. travnja 2019. - 16:37
poznati_revija3-090419

Posljednji dan Zagreb Fashion Destinationa, revije koja donosi kolekcije mladih hrvatskih dizajnerskih imena, bio je rezerviran za predstavljanje modnih brendova Lulu Couture by Martina Tutić, Martine Herak, Laardesign, Les Emaux, Karaka Design, Sani Design i Delight by Ivan Fiščić.

Iz prvog reda hit kreacije došle su pogledati dizajnerica i dekoraterka seta, Anita Dujić, koja je u siječnju prvi put postala mama, a došle su i Zrinka Cvitešić, Ana Begić Tahiri, Lucija Ćustić, Sementa Rajhard, Andrea Andrassy, Jelena Glišić, Ivana Delač Đolo, Borna Kotromanić, Tara Rosandić, Nabilah Harron i druge.

Iako odjevena u jednostavnu crnu haljinu, pažnju je kao i obično plijenila glumica Zrinka Cvitešić.

Da su ženska odijela trend koji traje i neće se tako brzo maknuti s vrha najpopularnijih modnih kombinacija, dokazuju i modni odabiri naših poznatih dama poput Ane Begić Tahiri, Semente Rajhard, Andree Andrassy, Ane Rucner i Tare Rosandić.

"Power suit“ idealna je kombinacija ne samo za poslovne sastanke već i za svečanosti poput ove, ali i za casual kombinacije u koje možemo uskočiti i svaki dan.

Ovi komadi u velikoj su mjeri zastupljeni i u novo predstavljenim kolekcijama mladih dizajnera na ZFD-u, u fotogaleriji pogledajte što je modni imperativ ovog proljeća...

19. travanj 2024 01:33