FOTO: BIRA SE KRALJICA JADRANA Ljepotice okupirale poznati otok, a koja je vama najljepša?

FOTO: BIRA SE KRALJICA JADRANA

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na prekrasnom otoku Rabu, za finalni izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. koji će se održati u nedjelju 16.06.2019. na glavnom trgu otoka Raba, trgu Svetog Kristofora, s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelji koje samo možete poželjeti - Grad Rab i turistička zajednica Grada Raba, salon ljepote MEISIE, Sherri Hill, Kraš, te najstarija i najnagrađivanija vinarija Iločki Podrumi koja je proizvela vrhunsko vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Kroz program će nas voditi poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak te prekrasna mlada voditeljica u usponu Elena Jung.

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“ ekskluzivnog salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima najpoznatijeg domaćeg brenda RIVAGE LINE. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Sherri Hill“ - ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba. Ljepote otoka djevojke će istražiti vožnjom brodom Sardina.

O zdravlju i ljepoti naših natjecateljica brine se Salon ljepote MEISIE.

 

Nagradni fond:

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja.

Na izboru Kraljice Jadrana 2019. gosti će uživati u glazbenom nastupu neponovljive grupe „Colonia“ te plesne skupine Megablast.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.


Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2019. po rednim brojevima:

1. Nadina Spahić

2. Marijana Bjelopera

3. Božica Klak

4. Samanta Mulić

5. Maja Lončarević

6. Petra Meglaj

7. Martina Dovođa

8. Tanja Žanić

9. Kanita Hajder

10. Michelle Salome Kursar

11. Nina Matošović

12. Lara Ivezić

 

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije