StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: POČEO JE ZADAR SNOVA

Hip hop Jam na Mornarici – pogledajte kako su grafiteri oslikali zid legendarnog igrališta

Piše Zadarski.hr
8. kolovoza 2019. - 11:30
zadar_snova1-070819

Sinoć je u sklopu Zadra snova na legendarnom igralištu Mornarica održan Hip hop Jam, a grafiteri – Mars, Ghet1, Rufus, Ink135, Obleka i Ember oslikali su zid igrališta

Kakva je sinoć bila atmosfera na Mornarici pogledajte u našoj foto galeriji.

Ali, fesrival ide dalje: večeras je na Citadeli s početkom u 21,30 sati zakazana predstava "Dobar, loš, mrtav" redatelja Ivana Planinića po motivima teksta Pavla Vrkljana.


Dramaturzi su Nikolina Bogdanović, Luka Vlašić, Ivana Vuković, a izvođači Matija Čigir, Domagoj Janković, Nikša Marinović, Pavle Vrkljan. Autor glazbe je Nikša Marinović, a oblikovatelj svjetla Alen Marin.

Drugog dana festivala družit ćemo se sa svestranom riječkom umjetnicom Tajči Čekada kroz format Meet the Artist, u 22:30, u studentskom klubu Božo Lerotić. Za ovu priliku domaćica večeri pripremila je izbor radova s performativnom osnovom koji će se predstaviti putem videa, a kao šlag za kraj Tajči će izvesti performans Try the Artist, dakako interaktivan. 

Predstaviti će se radovi Eko eko ljudsko mlijeko, 2017. 18.03 min, Autoportreti, 2013. 07.17 min, The picnic, 2013. 17.23 min, F to H (female to hare) 2017. 11.53 min. Tajči Čekada kombinira i operira u raznim područjima - modni dizajn, kostimografija, performans, fotografija ili video. Iako djeluje na širokom umjetničkom polju najbolje se izražava kroz formu videa i performansa. Ulaz je slobodan, a ideja je uz druženje upoznati nove protagoniste nezavisne kazališne scene, Kunst Teatar iz Zagreba i ostale izvođače na festivalu, pa dođite večeras u studentski klub Božo Lerotić i - upoznajte umjetnike.

23. travanj 2024 18:27