StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: PAG U SVIJETU BAJKI

​Kissići doveli Advent na otok!

Piše Udruga Kissa
8. prosinca 2019. - 11:49
image777

Iako otok Pag nema kazalište, Kissići su ovog vikenda na otoku imali pravu bajku. Zahvaljujući voditeljici udruge Kissa Kristini Alaburić i njenim suradnicima otok je odlutao “U svijet bajki”.

- Djeci smo pokušali dočarati ono što je u ova doba godine svugdje već itekako normalno. U našim uvjetima za tako nešto potreban je ogroman trud jer smo bez adekvatnog prostora, to je gotovo nemoguća misija. Ipak smo uspjeli bez obzira na sve, djecu smo odveli na putovanje „U svijet bajki”. Bili su toliko zaneseni, ali nisu odlutala samo djeca već i oni veliki, publika, roditelji, bake, djedovi... - govori voditeljica Alaburić i dodaje da „sve to ne bi bilo moguće bez podrške Grada Novalje koji nam je vjetar u leđa svih ovih godina rada na otoku”, kao i dugogodišnji suradnici koji sudjeluju u stvaranju predstave.

Marina Perković je tako priredila bajku po svom autorskom tekstu sa bajkovitom scenografijom, za kostime je bio zadužen Koltra&Jbt, razglas je osigurao TD sound. Svi su doprinijeli svojim djelom, ali „svijet bajki” ne bi bio moguć bez Kissića i njihovih roditelja, povjerenja i podrške koje su pokazali za dugogodišnji rad udruge Kissa. Hvala svima od srca i do novih projekata, poručuje voditeljica udruge Kissa.

19. travanj 2024 12:53