StoryEditorOCM
FotoreportFOTO&VIDEO: ZIMSKA IDILA

Pogledajte ove čarobne drvene kućice u srcu šume za odmor iz snova

Piše Dom & dizajn
11. prosinca 2019. - 20:13
kuća2

Wow, što kažete na ove magične kućice u Austriji?

Božićnu idilu nije uvijek jednostavno postići, ali to je ovim profesionalncima bez sumnje pošlo za rukom! Arhitekti iz talijanskog studija Petera Pichlera objavili su fotografije najnovijeg projekta u blizini austrijskog grada Kitzbühela. Riječ je o luksuznim apartmanima 'Tree suites' osmišljenim da gostima pruže jedinstveno iskustvo boravka u prirodi.

Foto: Peter Pichler

 

Apartmani su smješteni vrlo visoko među krošnjama drveća i imaju stakleno dizalo koje goste vodi direktno do unajmljene jedinice. Dostupni su u dvije veličine - 60  i 80 kvadrata i imaju prostranu spavaću sobu i kupaonicu.

Foto: Peter Pichler

 

U apartmanima dominiraju prirodni materijali, a posebno drvo. Interijeri imaju drvene završne obloge i ugodne tekture koje stvaraju onaj topli ugođaj u prostoru.

Spavaće sobe krasi stakleni zid koji se 'otvara' prema velikom balkonu s kojeg pak se pruža prekrasan pogled na Alpe, ali i na krošnje drveća koje okružuje apartmane. Talijanski arhitekti su se ovim dizajnom poslužili kako bi svi gosti mogli uživati u predivnoj prirodi.

Foto: Peter Pichler

Smještajne jedinice veće kvadrature opremljene su i luksuznim dnevnim boravkom te vlastitom saunom.

Izvor: dezeen.com

Foto: Peter Pichler

24. travanj 2024 10:10