StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: A MEKSIKO? A PAS? A PARIZ? A MARS? A...?

Plesna udruga Gesta izvela novu dramsko plesnu predstavu

Piše Zadarski.hr
24. prosinca 2019. - 20:50
_DSC6910

Plesna udruga Gesta u ponedjeljak 23.12.2019 izvela je svoju novu dramsko plesnu predstavu A MEKSIKO? A PAS? A PARIZ? A MARS? A...?

Gestin tim pod vodstvom umjetničke voditeljice i autorice svih predstava Nene Jurišić koja u posljednjih devetnaest godina živi i radi svoj san,što možemo vidjeti iz priloženih uspješnica koje su pokazatelj da se svakom predstavom pristupa jednakom ljubavlju,entuzijazmom i energijom koja je u ponedjeljak bila opipljiva, ne samo na sceni već i publici. Sve ovo što smo nabrojali se nalazi i unutar Gesta tima ,što se prenosi automatski i na djecu.

Teško mi je govoriti o svom radu,to prepuštam publici i roditeljima koji mi već toliki niz godina s povjerenjem dovode svoju djecu.

Uvjerena sam da je rad ljubav na djelu. Kada bi svi ljudi imali takvu sreću kao ja,raditi posao koji istinski voliš, vjerujem da bi pozitivna energija uspjela promijeniti neke loše mislili,djela i situacije koje nas okružuju. Uz sve to dodatan plus je sjajan predan tim koji prati sve ideje,želje i produkcije. Sanja Grgina,Hrvoje Dukić,Stipe Bujas, Darko Predragović-Dabi, John Čolak, Nataša Perović,Adriano Košuta.

Svojim predstavama ne učim djecu samo  plesne korake. Gesta je više od toga! Želimo im usaditi neke važne ljudske vrijednosti koje će ih kasnije oblikovati, usmjeriti i naučiti razliku između ispravnog i onoga što ne bismo htjeli da im postane važno. Bit svega je poruka koju šaljemo kroz predstavu.

Svaka predstava je drugačija,ne samo zbog drugačije teme,već zbog vrijednosti koje vjerujemo pričom ostanu u njihovim srcima zauvijek.

Druga izvedba predstave održat će se 11.01.2020. u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u 18h.

19. travanj 2024 10:29