StoryEditorOCM
Izbori 2021PRED IZBORE

Facebook prepiska između Ivice Puljka i Vice Mihanovića ne prestaje, tema su GUP, javni interesi, obiteljski politički OPG... Leti perje na sve strane

Piše PSD
14. travnja 2021. - 15:24

Prepiska putem statusa između Ivice Puljka i Vice Mihanovića ne prestaje. 

Podsjetimo, Vice Mihanović je na svom Facebooku objavio kako mu je žao šta ovaj saziv Gradskog vijeća nije donio novi GUP, a mogao je i morao je to učini. 

- Moglo se i jučer bar nužno učiniti da su oni, koji se zaklinju da im je interes Splita na prvom mjestu, samo ostali na sjednici. To nisu učinili jer im je na prvom mjestu “pametovanje” (jer ipak su njih dvoje najpametniji) i prosperitet njihovog obiteljskog političkog OPG-a- napisao je Mihanović. 

Reagirao je na to Ivica Puljak koji je među ostalim poručio kako se "HDZ-u 'javni interes' misteriozno probudi mjesec dana prije izbora i traje samo mjesec dana, a za sve ostalo tu je njihov vječni osobni interes".

Nije dugo trebalo čekati odgovor HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika.

- Zanimljivo je kako se Indexov kandidat prepoznao u mojoj objavi, a nisam ga ni spomenuo. Govorio sam o dvoje najpametnijih koji imaju obiteljski politički OPG i on se osjetio prozvanim, napisao je Mihanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:00