StoryEditorOCM
Izbori 2021ima li kraja?

Kerum ne odustaje, objavio je novi status posvećen Bojanu Ivoševiću i upitao Ivicu Puljka: Stojite li iza svog zamjenika?

Piše PSD
16. travnja 2021. - 11:24

Željko Kerum ne odustaje. I jutros je objavio novi status koji je posvetio Bojanu Ivoševiću, kandidatu za zamjenika gradonačelnika koji će na izbore s Ivicom Puljkom. Ivošević je jučer tužio Keruma zbog vrijeđanja.

Kerum je zapitao Puljka stoji li iza svoga zamjenika. Uostalom, evo njegova statusa, kojeg doslovno prenosimo.

- Gospodine Ivica Puljak stojite li iza svog zamjenika? Pročitajte ovo i odgovorite s DA ili NE!

Gospodin Ivošević kaže da je na simbol grada ucrtao fotostup a ne penis. Zove li se sramotna nagrada Split je fotostup ili Split je k...? Kazu da širim govor mržnje i da sam primitivac jer branim identitet grada i splitske svetinje.. Znate li na koji dan je gospodin Ivošević dijelio nagrade i rugao se sa Splitom i svetim Dujom? Bio je to dan 15.09.- dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Tog dana probijen je solunski front, a premijer Vučić je uveo taj dan kao službeni praznik. Pri tom je rekao da će taj praznik biti obilježen u Srbiji i Republici Srpskoj i svim srpskim sredinama širom svijeta. Je li i taj datum izabran slučajno ili se radi o očitoj provokaciji na koju nitko ne reagira osim mene? Nije li to govor mržnje prema sredini u kojoj živiš? - pitao je Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:15