StoryEditorOCM
Izbori 2021konkretno

Vice Mihanović nastavlja predizbornu turneju po Splitu, danas je obišao je kotareve Žnjan i Trstenik i najavio bolju prometnu povezanost tih kvartova

Piše Gabrijela Radanović
18. travnja 2021. - 20:53
Izbori 2021
Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika sa svojim suradnicima obišao je kotareve Žnjan i TrstenikAli Relata

Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika sa svojim suradnicima obišao je kotareve Žnjan i Trstenik. Na svom Facebook profilu je najavio kako će sljedeća gradska uprava "odlučno krenuti u projekte koji se tiču ova dva gradska kotara, u prvom redu njihove prometne povezanosti".

- Stoga ćemo dovršiti Zajčevu ulicu i nastaviti Bračku do Lovrinačke ulice. Time ćemo rasteretiti promet i bolje prometno povezati ova dva gradska kotara s ostatkom grada, a stavljanjem u funkciju pothodnika u Ulici moliških Hrvata povećat ćemo sigurnost pješaka. Drago mi je što je, u cilju bolje prometne povezanosti, donesena odluka o izmjeni autobusne linije broj 8 kojom će se očuvati kvalitetna povezanost Trstenika s najvažnijim gradskim središtima - najavio je Mihanović.

image
Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika sa svojim suradnicima obišao je kotareve Žnjan i Trstenik
Ali Relata

Na samome Žnjanu, dodao je, planiraju i druge važne infrastrukturne projekte, u prvom redu izgradnju dječjeg vrtića koji će omogućiti smještaj za oko stotinu djece kao i izgradnju zgrade za POS koja će na raspolaganju imati oko 150 stanova, bez potrebe za izmjenama GUP-a, nabrojao je Mihanović.

- Važno je spomenuti i pitanje Žnjanskog platoa koji će uvijek biti u našem fokusu jer se radi o području koje nudi velike mogućnosti, u prvom redu za sve Splićanke i Splićane, a potom za sve naše goste - poručio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika. Ustanovio je da većinu gradskih kotara i mjesnih odbora muče razni zajednički problemi, a zbog svog dugogodišnjeg iskustva u mjesnoj samoupravi, istaknuo je kako će upravo on znati detektirati probleme i konkretno ih riješiti.

- Ne razumijem se u sve, ali se svakako razumijem u Split i u potrebe naših sugrađana - podvukao je Vice Mihanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:10