StoryEditorOCM
KalelargaTKO ĆE BITI NASLJEDNIK GROZDANE PERIĆ NA ČELU GRADSKE BLAGAJNE

Na natječaj za pročelnika Odjela za financije prijavilo se samo dvoje kandidata!

16. prosinca 2016. - 17:58
sabor17-011216

Nakon odlaska dugogodišnje pročelnice gradskog Odjela za financije Grozdane Perić u saborske klube, sa zanimanjem se očekivalo tko će u Gradu Zadru biti njezin nasljednik – unatoč pretpostavkama da će za mjesto šefa gradske blagajne biti zainteresirani mnogi, doznajemo da su se na natječaj javila samo dva kandidata.

Grad Zadar je natječaj za ovo radno mjesto u Narodnim novinama objavio 2. prosinca, a rok za prijavu bio je do 12.prosinca. Uz složen opis posla, za prijavljene kandidate predviđeno je testiranje, i to pismeno i usmeno, a na usmeni dio može se pristupiti samo ako je na pisanom testu kandidat ostvario 50 posto točnih odgovora.

Pisani test dvoje prijavljenih kandidata za mjesto pročelnika Odjela za financije obavit će se u Gradskoj upravi u ponedjeljak, 19.prosinca.

Istodobno, u tijeku je natječaj za još jedno radno mjesto na neodređeno vrijeme u zadarskoj Gradskoj upravi – do 19.prosinca podnose se prijave za radno mjesto u Odjelu za EU fondove, za posao savjetnika. I za ovaj posao kandidati će morati proći pismeni i usmeni test.

16. travanj 2024 00:51