StoryEditorOCM
KalelargaOPTUŽENI, BRANITE SE: NAZVAO NAS JE 'NERVOZNI KLIJENT'

Nisam nikoga vrijeđao u banci! Ja sa zvao policiju, a oni su me odveli na Psihijatriju!

Piše Zadarski.hr
29. prosinca 2016. - 15:31
adiko

- Objavili ste potpunu neistinu - javio nam se 50-godšnji M.K. iz Zadra koji se prepoznao u jutrošnjem policijskom biltenu kao "nervozni klijent" banke Addiko na Bulevaru. Zbog vikanja i vrijeđanja službenice banke on je od policije dobio prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira, no M.K. tvrdi da su se stvari dogodile posve drukčije.

- Došao sam u poslovnicu banke jer sam bio pozvan na sastanak s osobnom bankaricom zbog nedozvoljenog minusa moje nepokretne majke. U banci nisam vikao, ni derao se, a kamoli ikoga vrijeđao. No odmah po dolasku u banku u lice mi se unio zaštitar, a ja sam rekao da nisam tu došao na razgovor sa zaštitarom nego s bankaricom. Kako se on nije micao od mene, uzeo sam telefon i pozvao policiju da me zaštiti od zaštitara. Zašto su djelatnici banke i zaštitar policiji kasnije mene optužili za neko deranje, ne znam, ali banka ima sigurnosne kamere, pa se lako može utvrditi tko je što radio. 

Ali tu nije bio kraj, kaže naš sugrađanin, jer ga je policija iz banke odvezla na Psihijatriju!

- Šefica odjela pitala je policajce zašto su me uopće doveli, a oni su joj rekili da im je to rekao šef. Izdali su mi račun od 200 kuna i potom me ponovno odvezli u policijsku postaju na alkotstiranje koje je pokazalo 0,0 promila. I svo to maltretiranje samo zato što je netko rekao da sam se ja derao na službenicu, što nisam, jer me banka pozvala na razgovor i jer smo prije ovog susreta bili na još pet, šest sastanaka, i jer sam ja pozvao policiju - požalio nam se M.K. ogorčen što je označen kao nasilnik iako ništa, veli, nije napravio.

26. travanj 2024 06:25