NOĆNI INCIDENT U KAFIĆU PAPILLON Pijan mahao pištoljem pa završio u policiji

NOĆNI INCIDENT U KAFIĆU PAPILLON

Pijani 52-godišnjak izazvao je oko dva sata u noći sa subote na nedjelju prošlog vikenda incident u kafiću Papillon na Putu Petrića.

Iz nejsanih razloga izvadio je pištolj i pokazivao ga osoblju i gostima, ali, kako stoji u policijskom izvještaju, nikome nije prijetio. Na poziv iz kafića policija je došla, oduzela mu pištolj i streljivo, privela ga u svoje prostorije i zadržala do otriježnjenja, a protiv njega je podnesena prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o oružju.

Policija je prijavila i kafić Papillon Državnom inspektoratu zbog prekoračenja radnog vremena.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!