StoryEditorOCM
KalelargaNOVO: PROMETNA NESREĆA KOD POSEDARJA

Poginuli su vozač automobila (38) i putnica (37), a njezina kćerka (8) je ozlijeđena i hospitalizirana u zadarskoj bolnici!

Piše L.B.
5. kolovoza 2017. - 10:43
autocesta_sudar1-130116

NOVO:

Iz zadarske policije u subotu ujutro je potvrđena informacija o tragičnoj prometnoj nesreći na autocesti.

- Noćas oko 01,30 sati, na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Posedarje, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Prema rezultatima očevida, sumnja se da 38-godišnji državljanin Bugarske, upravljajući Mercedesom bugarskih nacionalnih oznaka, vozeći u smjeru Posedarja, zbog neutvrđenog razloga automobilom izašao izvan kolnika, popeo se na zaštitnu gradu te udario u nosivi stup portala na autocesti – naveo je glasnogovornik Elis Žodan.

U nesreći je smrtno stradao 38-godišnji vozač, kao i putnica, 37-godišnja državljanka Ukrajine.

U nesreći je ozlijeđeno je i 8-godišnje dijete. Neslužbeno doznajemo da je riječ o djevojčici, kćerki 37-godišnje Ukrajinke.

Djevojčica je hospitalizirana u zadarskoj bolnici.

- Promet je na toj dionici u smjeru juga bio zaustavljen radi očevida, a sve okolnosti nesreće još uvijek se utvrđuju – poručili su iz PU zadarske.

 

RANIJE:

Noćas su dvije osobe poginule u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A1 kod Posedarja, javljaju iz Županijskog centra 112.

Iz policije za sada nema nikakvih informacija, dok 112 javlja da je do nesreće došlo u 1,33 sata, kada je osobno vozilo izletjelo s autoceste i udarilo u rasvjetni stup oko sto metara prije skretanja za izlaz Pag i Posedarje, u smjeru Splita.

Na tehničkoj intervenciji izvlačenja osoba iz vozila bili su vatrogasci iz JVP Zadar.

Uskoro donosimo više detalja o ovoj tragediji.

19. travanj 2024 22:17