OBAVIJEST IZ GRADSKE UPRAVE Vodu treba prokuhavati, evo koje škole i vrtići u utorak neće raditi

OBAVIJEST IZ GRADSKE UPRAVE

Povodom izvanrednih okolnosti, kišnog i grmljavinskog nevremena koje je danas zahvatilo grad Zadar i okolicu, gradonačelnik Branko Dukić i pročelnik UO za odgoj i školstvo Joso Nekić održali su izvanredni sastanak s ravnateljima zadarskih dječjih vrtića i osnovnih škola, izvjestili su nas iz gradske uprave. 

Na sastanku je zaključeno kako će velika većina ustanova sutra raditi normalno.

Od osnovnih škola neće raditi OŠ Voštarnica te područne škole OŠ Bartula Kašića (Bokanjac, Poljica, Dračevac Ninski i Žerava).

Učenici od 5. do 8. razreda koji putuju iz tih naselja u matičnu školu, također neće imati nastavu zbog nemogućnosti prijevoza.

OŠ Petra Preradovića radit će u dvije smjene-  u jutarnjoj od 1. do 4. razreda, a u popodnevnoj, koja počinje u 14 sati, od 5. do 8. razreda.

Gradski vrtići bit će otvoreni i prihvatit će svu djecu, kao i vrtići drugih osnivača, osim vrtića Kocka-kockica i Kockica.

DV Kockica će zbog velikih šteta biti zatvoren do daljnjega, a djecu iz tog vrtića će, u dogovoru s ravnateljicom, prihvatiti ostali vrtići.

Napominjemo kako zbog zamućenosti voda i dalje nije za piće te ju treba prokuhavati.

Sve informacije o radu dječjih vrtića i škola možete naći i na njihovim web stranicama.

Za dodatne informacije možete se obratiti i na kontakte UO za odgoj i školstvo: 098/981-6944, 091/501-0374, 091/530-0472.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije